Rosistem este unul dintre principalii furnizori din Romania de solutii AIDC (Automatic Identification and Data Collection). Sistemele software destinate gestionarii depozitelor (WMS), a inventarierii mijloacelor fixe (Assets), a urmaririi si inventarierii (Inventory), solutiile de design si tiparire etichete (Barcode Label Printing), sistemele de cantarire, numarare si etichetare (Scale Print) si altele, sunt dezvoltate integral de catre Rosistem si sunt implementate cu succes la numerosi clienti din diferite industrii. Cu mandrie spunem ca din 2003 ajutam clientii sa isi optimizeze activitatea si astfel sa isi creasca afacerile.

SOLUȚIILE NOASTRE

null

null

null

null

null

null

DESPRE NOI

Rosistem a luat fiinţă pe 9 ianuarie 2003 pentru a furniza soluţii IT&C în domeniul identificării automate. Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software destinate companiilor care întampinau dificultăţi în gestionarea bunurilor, a forţei de vânzări, a gestionării depozitelor şi a identificării bunurilor din cadrul companiei. Rosistem continuu îşi îmbunătăţeşte produsele sale şi dezvoltă altele noi pentru a ajuta companiile să se dezvolte şi pentru a avea o strictă gestionare a resurselor. Credem că Rosistem va continua să ofere o gamă largă şi avantajoasă de soluţii nu numai bazate pe tehnologiile avansate, dar şi pe securitatea soluţiilor, a costurilor cât mai reduse şi nu în ultimul rând conform cerinţelor clienţilor nostri.

Compania îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti, cunoscută ca furnizor serios de soluţii AIDC în România şi în străinătate. Printre produsele oferite de noi enumerăm: soluţii de generare a codurilor de bare, design etichete şi carduri, componente pentru generarea codurilor de bare special dezvoltate pentru companiile care au ca activitate dezvoltarea de software, soluţii complete de gestionare a depozitelor, de inventariere a bunurilor din cadrul companiilor, de urmărire a produselor în teren şi a mişcărilor acestora, soluţii de automatizare a forţei de vânzări şi soluţii de identificare a persoanelor pe baza de carduri sau amprentă digitală. Suntem specializaţi în soluţii de imprimare a codurilor de bare, soluţii de colectare a datelor pe baza codurilor de bare, soluţii OCR/ICR/OMR/MICR. Ca atare ne adresăm tuturor companiilor, fie mici, medii sau mari corporaţii. Soluţiile noastre sunt însoţite de servicii profesionale de suport, asistenţă la sediul clientului şi servicii de training. Totodată pentru fiecare soluţie, Rosistem va oferi versiuni noi şi modificate pe baza cerinţelor fiecărui client.

EXPERIENȚĂ

Începând cu anul 2003 dezvoltăm și implementăm soluții bazate pe coduri de bare, RFID și biometrie.

PORTOFOLIU

Portofoliu de soluții software și echipamente AIDC care acoperă toate industriile și verticalele.

CONSULTANȚĂ

Consultanți specializați pe verticale de business care vă pot ajuta în toate etapele de implementare.

SUPORT

Tehnicieni certificați pentru a asigura cel mai înalt grad de service și consultanță tehnică.

DE CE SĂ ALEGEȚI SOLUȚIILE NOASTRE

INOVAȚIE

Suntem în permanență conectați la cele mai noi trenduri din industria AIDC.

PERFORMANȚĂ

De 20 de ani avem ambiția de a fi printre cei mai buni în dezvoltarea și implementarea de soluții complexe AIDC.

RESPONSABILITATE

Ne asumăm fiecare proiect, produs sau serviciu, de la recepție sau implementare până la obținerea rezultatelor asumate.

DEZVOLTARE

Continuu dorim să ne dezvoltăm și să înglobăm cele mai noi tehnologii în soluțiile noastre.

CURAJ

Dorim să avem succes și știm că putem doar prin curaj, îndrăzneală și prin optimism.

Credem că legătura dintre client şi soluţiile Rosistem sunt foarte importante, de aceea căutăm să furnizăm soluţii ce înglobează tehnologii de ultimă oră pentru a permite clienţilor noştri să beneficieze de ultimele tehnologii implementate în soluţiile Rosistem.

Viziunea Rosistem este de a furniza soluţii AIDC de înaltă calitate, produse şi servicii noi axate pe acurateţe şi viteză de operare.

Soluţiile noastre ajută clienţii să devină lideri în sectorul lor de activitate. Algoritmii din soluţiile noastre software împreună cu echipamente hardware optimizate, realizează un sistem cost-eficienţă performant pentru clienţii nostri.

Utilizăm ultimele standarde AIDC pentru realizarea de soluţii de înaltă performaţă. Suntem axati în ajutarea clienţilor să-şi dezvolte propriul sistem informaţional al soluţiilor ce se implementează şi pentru o actualizare a lor în viitor.

Pentru a ajuta companiile să folosească la maxim soluţiile noastre şi pentru a remedia eventualele disfuncţionalităţi, Rosistem oferă suport tehnic online non-stop, iar pe baza contractelor de suport post garanţie şi mentenanţă, Rosistem oferă suport tehnic la sediul clientului sau telefonic.

RESPONSIBILITATE SOCIALĂ

Se spune că în viață e bine să plantezi măcar un copac? E un gest micuț acum dar care, pentru viitoarele generații, poate însemna ceva foarte important.↗️

Pentru că ne pasă de mediul înconjurător și dorim să contribuim la păstrarea și crearea unei lumi mai bune și curate susținem campania Forest Avenger inițiată de către Asociația TRH Adventures.