De la instituţii guvernamentale până la giganţi industriali, clienţii Rosistem au nevoie de eficienţă şi automatizare a operaţiunilor, operaţii care să fie uşor de folosit şi rapide. Noi, prin soluţiile noastre venim în sprijinul companiilor care au nevoie de soluţii complexe, uşor de folosit şi care pun accent pe utilizarea vizuală şi o reprezentare cât mai uşoară de înţeles.

Clienţii Rosistem provin din diverse sectoare cum ar fi: transport, construcţii, operatori de trafic naval şi aerian, instituţii publice locale sau guvernamentale, constructori de nave, producători de bunuri de larg consum, telecomunicaţii şi transmisii de date şi agenţii militare. Cu o activitate la nivel mondial clienţii Rosistem fac lumea mai sigură şi mai atractivă prin produsele cărora le dau utilitate prin soluţiile noastre.

Baza noastră de cunoştinţe şi personalul calificat este pregătit în orice moment să rezolve rapid orice probleme apărute în soluţiile implementate.

În continuare sunt prezentate cele mai notabile soluţii instalate în mod direct de Rosistem sau de parteneri. Soluţiile ce au clauze de confidenţialitate nu sunt făcute publice.

… companii dezvoltatoare de software din ţară şi străinătate folosesc componentele noastre de generare şi recunoaştere coduri de bare. Soluţiile noastre constă în ActiveX-uri, controale.NET, VCL, clase Java şi PHP, precum şi alte soluţii specifice mediilor de dezolvare software.

… companii de toate dimensiunile, instituții și agenții guvernamentale folosesc soluţiile Rosistem în mod direct sau prin partenerii noştri ce includ în soluţiile instalate componente de inventariere, management mobil de date, precum şi sisteme de generare şi imprimare coduri de bare.


Toate denumirile companiile şi logo-urile din acest website sunt doar pentru identificare. Toate mărcile şi drepturile de proprietate aparţin deţinătorilor de drept.