Varietatea și complexitatea aplicațiilor software existente în acest moment este atât de mare încât fac dificile alegerea și, apoi, implementarea celei mai bune și potrivite soluții software pentru dumneavoastră. Este necesară o cunoaștere foarte bună a pieții de profil.

Alegerea soluției software optime va ține cont de necesitățile dumneavoastră, de performanțele dorite, cât și de bugetul care poate fi alocat soluției.

Vă punem la dispoziția dumneavoastră servicii la cerere, sfaturi și produse de înaltă calitate pentru a vă oferi posibilitatea de a vă realiza obiectivele propuse.

Din dorința de a ne ajuta clienții să obțină maximum de beneficii din implementarea și exploatarea sistemelor informatice, am pus la punct un set de servicii conexe. Astfel, clienții noștri vor obține sprijin în descoperirea nevoilor reale de informatizare și automatizare a proceselor interne, alegerea soluției optime din punct de vedere calitate și preț, dar și în pregătirea personalului privind impactul pe care-l va avea trecerea la noul sistem informatic.

Soluția software ideală va putea consta, în funcție de nevoile dumneavoastră și de costul aferent, în:

  • instrucțiuni privind achiziționarea unor produse software deja existente
  • dezvoltarea de aplicații software personalizate la cererea dumneavoastră

Împreună cu consultanții noștri veți putea hotărî care model de implementare este cel mai potrivit cu specificul activității din organizația dumneavoastră, ținând cont de dimensiunea companiei dumneavoastră, anvergura proceselor tehnice și economice, infrastructura informatică existentă, precum și de alte informații specifice activității companiei dumneavoastră. De asemenea, veți primi consultanță privind cea mai bună soluție software și hardware necesară pentru funcționarea la parametri optimi a sistemului integrat.

În ambele situații, vom proiecta, împreună cu dumneavoastră, soluția software care să ducă la maximizarea beneficiilor și care să se încadreze în bugetul alocat.

Vă rugăm să ne contactați pentru a discuta modul în care vă putem ajuta în legătură cu necesitățile specifice companiei dumneavoastră.