Rosistem caută activ parteneri care să înţeleagă cerinţele noastre şi au un palmares în dezvoltarea şi punerea în aplicare a acestor cerințe. Ne mândrim cu capacitatea noastră de a construi relații pe termen lung cu partenerii noștri care aduc un angajament dovedit clienților, calitate şi servicii care să se potrivească angajamentele noastre.

În continuare sunt enumeraţi partenerii noştri precum şi producători de echipamente AIDC ale căror produse au fost utilizate în soluţiile noastre software şi pe care le putem furniza împreună cu sistemele noastre software.

Datalogic ajută companiile să devină mai eficiente, prin incorporarea de soluții calitative de automatizare în procesele acestora. Fie că este vorba de a lucra mai inteligent, mai repede sau mai eficient, automatizarea prin intermediul produselor Datalogic și a tehnologiilor de identificare generează randamente pozitive în orice process de business.

Zebra oferă companiilor din întreaga lume soluţii de imprimare inovatoare şi sigure. Zebra este unul dintre furnizorii mondiali de imprimante de etichetare termică cu coduri de bare, imprimante pentru chitanţe, imprimante de carduri, imprimante şi codificatoare inteligente de etichete RFID, soluţii de conectivitate a imprimantelor termosensibile şi de construire de reţele aferente.

Honeywell Scanning & Mobility este unul dintre principalii producători de echipamente AIDC (terminale mobile și cititoare de coduri de bare).

TSC este una din companiile cu cea mai rapidă creștere din industria Auto-ID, oferind o linie e imprimante termice de etichete diversificată și robustă la prețuri competitive pentru clienții din întreaga lume.